Malakoff-estafette voor kinderen 7 - 11 jaar

|
8 Sep 2013 - 14:00
8 Sep 2013 - 17:00


Deze activiteit is een JNM-startdag, bedoeld om alle JNM'ers te verwelkomen in hun nieuwe of oude groep, en er daarna direct eens goed in te vliegen. De startdag is ook het ideale moment voor geïnteresseerden om eens een dagje te komen proeven van de JNM. Iedereen is welkom!
Beschrijving van de activiteit: We kozen het terrein aan de Malakovtoren uit om jullie te verwelkomen in het kakelverse JNM-jaar. Nadat iedereen elkaar platgeknuffeld heeft na die twee maanden eenzaamheid en verveling, is het tijd om jullie te onderwerpen aan een grondig onderzoek: Zijn jullie hersenen niet op vakantie  vertrokken en vergeten terug te komen? Of zijn jullie spieren misschien verschrompeld van te lang in een hangmat te liggen luieren?
Iedereen die geschikt verklaard wordt voor het nieuwe JNM-jaar, gaat naar huis met een Pracht van een JNM-Trofee!
Voor wie? 7- tot 11-jarige natuurvrienden
Wanneer? van 14u tot 17u

Waar? Afspraak aan de ingang van he Malakoff-terrein aan de Dokter Spitaelslaan in Lembeek. Een plannetje vind je op www.jnm.be/zwb

Meer info en inschrijven: bij Louise (louisedecort -at- hotmail.com, 0477 62 99 60)
 

JNM is de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, de bééstigste jeugdbeweging. Alle 7- tot 26-jarigen met interesse in natuur en milieu kunnen bij ons terecht voor onvergetelijke activiteiten, weekendjes en kampen.

Meer info vind je op www.jnm.be/zwb