Vledernacht voor jeugdigen 12 -18 jaar

| |
14 Sep 2013 - 19:30
14 Sep 2013 - 22:30


Deze activiteit is een JNM-startdag, bedoeld om alle JNM'ers te verwelkomen in hun nieuwe of oude groep, en er daarna direct eens goed in te vliegen. De startdag is ook het ideale moment voor geïnteresseerden om eens een dagje te komen proeven van de JNM. Iedereen is welkom!
Beschrijving van de activiteit: De avond wordt op spectaculaire wijze geopend door een luchtshow van de lokale vleermuizenvliegeniersclub die we voor de gelegenheid ingehuurd hebben om allerlei kunstjes en gewaagde salto’s te vertonen boven de vijvers. Na de show is er tijd voor een interview met de artiesten, waarbij we onder andere proberen los te peuteren waarom ze zich zo aangetrokken voelen tot kille, vochtige ijskelders.
Om te vermijden dat we zelf in ijsblokjes veranderen, sluiten we af met een flinke portie actie in het pikdonker.
Voor wie? 12- tot 18-jarige nachtdieren
Wanneer? van 19u30 tot 22u30
Waar? Afspraak aan de ingang van he Malakoff-terrein aan de Dokter Spitaelslaan in Lembeek. Een plannetje vind je op www.jnm.be/zwb
Meer info en inschrijven: bij Wietse (wietsebeckwe -at- hotmail.com, 0478 18 74 20)

JNM is de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, de bééstigste jeugdbeweging. Alle 7- tot 26-jarigen met interesse in natuur en milieu kunnen bij ons terecht voor onvergetelijke activiteiten, weekendjes en kampen.

Meer info vind je op www.jnm.be/zwb